GRATIS VERZENDING BOVEN DE €35!

Disclaimer

Disclaimer CBDWERELD.COM

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van CBDWERELD.COM. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. Door CBDWERELD.COM per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan.

Klanten blijven ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en het gebruik van alle producten die CBDWERELD.COM te koop heeft staan in haar webwinkel.

Alle producten van CBDWERELD.COM zijn geen medicijnen, nog wordt daar een vermelding/verwijzing over gedaan.Wij adviseren altijd om goed af te gaan op het advies van uw dokter, behandeld arts of specialist. Wij doen hier geen medische uitspraken om vervolgens kwalen, ziektes of gebreken te behandelen, diagnosticeren, te genezen of te voorkomen.

CBDWERELD.COM staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst hiervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

CBDWERELD.COM is een handelsnaam van HAIR@HOME ENKHUIZEN en is geregistreerd bij de KvK onder nummer: 37117913