GRATIS VERZENDING BOVEN DE €35!

Versturen

Levertijd
Pakketten binnen Nederland worden in principe binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Voor België 3-4 werkdagen. Het kan zijn dat een door u besteld product niet voorradig is. Dan is het streven om binnen 3 werkdagen (voor België binnen 5 werkdagen) het product naar u toe te zenden. Wij verzenden de bestelling op het moment dat wij u betaling hebben ontvangen. Wij verzenden géén producten buiten Nederland en België.

Status van de bestelling
Nadat u heeft besteld houden wij u via email op de hoogte, elke keer als de status van uw bestelling wijzigt krijgt u hiervan bericht per email. (Voeg ons toe aan uw vertrouwde afzenders om te voorkomen dat de email in uw ongewenst map terechtkomt.)

Verpakking (discreet)
Voor veel van onze klanten is het belangrijk dat onze pakketten discreet worden afgeleverd. Dat betekent: aan de buitenkant van een doos is niet zichtbaar wat erin zit of waar uw bestelling vandaan komt.

Adressticker
Het is in Nederland verplicht op een pakket de afzender te vermelden. Wij vermelden op de adressticker het adres en de postcode van ons warehouse.

Verzendristricties
Wij versturen alleen orders binnen Europa. Onderstaand een gedetailleerde lijst met landen.
Daarbij hebben specifieke producten extra verzend-beperkingen, vanwege het soms niet legaal zijn van deze producten in het land van bestemming. Deze verzend-beperkingen worden aangegeven bij de betreffende producten. Tevens worden de verzend-beperkingen voor producten gecontroleerd bij het opgeven van de bestemming van uw pakket.